torstai 11. helmikuuta 2016

Pätevä pikkuponi!

Projektiponeja on niin mahdottoman mukava ratsastaa, kun edistystä tapahtuu niin nopeasti. Vuoden alussa Miniwinnie kulki vielä vinossa ja epätasaisena, makasi helposti ohjalla ja nosti laukat kipittävän kiitoravin kautta. Nyt tuo poni kantaa itsensä kauniin pyöreänä, on verryttelyn jälkeen kädelle höyhenenkevyt ja jopa kokoaa ravia pätkittäin. Takaosaa pystyy aktivoimaan aivan eri tavalla ja ylipäätään meno on hallittua. Laukka on vielä heikkoa ja toki kuntoa ja lihasta tarvitaan paljon lisää, mutta on ollut aivan huikeaa huomata näin paljon edistystä alle kahden kuukauden työskentelyn jälkeen.Ystäväni Heidi kävi pitkästä aikaa mukanani tallilla ihastelemassa heppoja ja räpsi samassa kuvia, kun puuhailin pikkuponin kanssa maneesissa. Kameran uusi runko, kunnostettu putki ja kunnon kuvankäsittelyohjelma tekivät kyllä ihmeitä ja nyt ensimmäistä kertaa ikinä minunkin kamerallani sai maneesista sellaisia kuvia, joita voi julkaista blogissa! Säädöt heiteltiin vauhdissa eikä nyt ihan osunut kohdilleen, mutta fiksummin säätämällä päästään varmasti jo ihan ok kuviin.

Pikkuponi tuntui alkuun venkulalta ja jäykältä joka suuntaan muutaman vapaapäivän jälkeen, mutta viimeiset parikymmentä minuuttia leijuin pilvissä ja fiilistelin hyvin avuilla kulkevaa, kevyttä ja pehmoista ponia, joka teki mahdottoman taitavasti pohkeenväistöjä ja vastalaukkaharjoituksia.


Viikonlopuksi olisi tiedossa esteiden hyppelyä ja ensi viikolla taas Ville Vaurion kouluvalmennus, johon Anni on lupautunut kuvaajaksi. Tulossa siis astetta laadukkaampia maneesikuvia ja valmennuspostausta! :)1 kommentti

  1. MiniWinnie on kyllä muuttunut ihan järkyttävän paljon, parempaan suuntaan!

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat