torstai 25. heinäkuuta 2013

Pätkiä sieltä ja täältä

Unohdin ihan, että mulla on jotain videopätkiä viime viikolta. Moona kävi kuvaamassa kavalettien hyppelyä ja videoi myös joitain pätkiä, jotka kasasin nopeasti yhteen joidenkin aikaisempien videoiden kanssa. Lopussa on pari pätkää pellolta, kun tutustuin Taaviin ensimmäistä kertaa maastakäsin tehden joitain pysähdys/peruutusharjoituksia.



Kuva pöllitty Moonan instagramista
Tänään käytiin pellolla Taavin kanssa pikaisesti, kun ratsastin vain askellajit läpi. Oli niin hirvittävän kuuma, ettei Taavi olisi halunnut edes liikkua. Lyhyen työnteon jälkeen lähdettiin maastoilemaan ja saatiin kerrankin mukaan myös hevosseuraa! Mukaan lähti Moona naapuritallista ja Viivi Lassi -hevosensa kanssa. Kellään ei ollut oikein ajatusta siitä, minne oltiin menossa, joten lähdettiin katsastamaan maastopolkua, jota muutamat ratsastajat olivat suositelleet.

En tiedä mikä meni vikaan; lähdettiinkö alunperinkin aivan väärälle polulle, vai oliko polun kunto muuttunut paljon keväisestä.. Nyt rämmittiin varmaan puolisen tuntia metsikössä väistellen alhaalla roikkuvia puunoksia ja pujotellen puiden ja pensaiden väleissä. Ylitettiin puunrunkoja ja yksi leveämpi oja ja odoteltiin jo polun päättymistä, kunnes eteen tuli yli metrin levyinen puro/joki. Siitähän ei päästy yli, läpi eikä ympäri, joten jouduttiin rämpimään samaa polkua takaisin kotiinpäin. Positiivista oli ainoastaan se, että takaisin tullessa ei saatu naamalle enää hämähäkinseittejä, kun ne oli kerätty jo menomatkalla.

Huomenna kuvaillaan Moonan kanssa taas päittäin, joten luvassa on taas kuvia ja videoita. :)

1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat