torstai 10. helmikuuta 2011

Tunnille!

Laitoin pienen kyselyn tuohon oikealle, sieltä voitte käydä napsuttelemassa niitä aiheita jotka teitä kiinnosta, oi rakkaat lukijamme! :) Koitetaan sitten postailla enemmän sellaista materiaalia mikä ihmisiä kiinnostaa.

Poju on mulla tällä viikolla kolmena päivänä, kävin maanantaina ja eilen vääntämässä koulua maneesissa, tänään pitäisi vihdoin mennä sinne yksityistunnille. Maanantaina poni oli aivan järkyttävä, olin valmis lopettamaan koko ratsastusharrastuksen kun kaikki kusi niin pahasti. Poju joko juoksi alta tai sitten jumitti, säikkyi kaikkea aivan turhaa, ei taipunut tai kääntynyt tai edes asettunut oikeaan suuntaan, ei säilyttänyt laukkaa, oikoi kulmissa, peruutti vinoon, volteilla siirtyi käyntiin.... Ja mikä parasta, olin juuri käynyt kuvaamassa Lenskua joka teki Tiksun kanssa samaa tehtävää ja tottakai heillä sujui aivan moitteettomasti! :D Kyllä se Poju lopulta vähän parani, hakeutui alaskin kun tein volttikahdeksikkoa ravissa jonkin aikaa.

Eilen menin ilman satulaa ja Poju oli paljon kivempi ratsastaa kuin osasin odottaa :) Menin ensimmäistä kertaa ilman satulaa sen jälkeen kun tulin aika pahasti alas, minkä takia varmaan vähän jännitin ja se heijastui poniin. Molemmat rentouduttiin kuitenkin aika pian kun keskityttiin työntekoon ja jo alun verryttelyn jälkeen Poju taipui ja asettui ihan kivasti. Lopputunnista hakeutui taas alas ja tuntui todella kivalta. Ehkä ei siis kannatakkaan vielä menettää toivoa, ehkä me tänään tunnilla opitaan jotain hyödyllistä :)

-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat