sunnuntai 27. helmikuuta 2011

edistystä ja lasten leikkejä

Poju oli hypännyt omistajansa kanssa eilen, jee! :) En ole ehtinyt jutella vielä, mutta ilmeisesti olivat ristikoita hypelleet tunnilla ja poni oli kieltänyt vain kerran. Itse saan ensi viikolla mennä puomikasoja itsenäisesti, katsotaan jos tässä joskus pääsen sitten tunnille hyppäämäänkin :)

Saatiin myös Julin kanssa kutsu esiintymään tallin laskiaisriehaan pukuratsastusnäytökseen tai johonkin vastaavaan. Lupasin mennä, kun kerran pääsee ponin kanssa jotain hauskaa välillä touhuamaan. Onhan se ehkä vähän lasten touhua, mutta mitäpä tuosta! Ainakin järjestetään taas joku todella hieno puku. Meillä on tallilla jo varmaan viitisen vuotta järjestetty halloweenina pukuratsastuskisat, ja niihin on tullut aina osallistuttua. Ekat kisat menin monsterilla, pukeuduin keijuprinsessaksi tai joksikin vastaavaksi. Olinpas aika järkyttävän näköinen... Tulos oli hylky, sillä en ollut "ihan kunnolla" tutustunut esteratsastuksen sääntöihin, ja mielestäni oli ihan ok ylittää jo kerran ylitetty este uudestaan, ikään kuin kyseessä olisi ollut sarjaeste jonka toiselta osalta poni on pujahtanut ohi. Luokka oli siis 40 cm ja kisat aivan ensimmäiset missä ikinä kävin. Esteitä olin hypännyt vain muutamia yksittäisiä, mutta ihan hyvin pärjäsin radasta. ;)

Seuraavana vuonna sain kisoihin vihdoin alle Julin, jota jo edellisenä vuonna olin kisaratsuksi toivonut mutta en saanut :( Nyt kisat oli tehtäväratsastuskisat, missä oli mukana muutamia esteitä, korkeudeltaan 60 cm tällä kertaa. Silloinen ratsastuksenopettaja oli varma etten selviäisi sen kokoisista esteistä ja koko tehtäväradasta hengissä, koska olin niin luuseri tunneilla, mutta lopulta sitten voitettiin koko meidän oma luokka ;) Se oli silloin aika siistiä. Pukeutuminen oli näissä kisoissa heikompaa, taidettiin olla ponin kanssa tonttuja. Kuvia ei näistä kisoista ole ollenkaan...



Kolmantena vuonna oli taas tarkoitus kilpailla Julitalla, mutta kisapaikalla ratsu vaihdettiin toiseen vuonikseen, Rölliin. Otti ihan mielettömästi päähän kun jouduin hevosta vaihtamaan sen takia, että kisapaikalle oli pamahtanut joku muksu äitinsä kanssa, joka pyysi päästä mukaan kilpailemaan juuri Julitalla. Vitsit miten murisin, eikä voitto tuntunut edes yhtään kivalta kun se tuli väärän ponin kanssa :( Puku oli tänä vuonna kyllä mielestäni hieno, oltiin Paavo Pesusieni ja Kari-kotilo ;) Huomatkaa tuntosarvisilmät ponin päässä!






Olisikohan se ollut sitten 2009 kun en päässyt osallistumaan käsileikkauksen takia. Silloin olin vain kuvaamassa muita kilpailijoita.

Viime vuonna tuli taas osallistuttua kun kaikki kaveritkin osallistui, tällä kertaa ratsuna taas Juli. Revittiin vähän huumoria Julin "hyvästä eteenpäinpyrkimyksestä" ja puin ponin ferrariksi. Kai siitä oli jotain hyötyä sitten, kun taas kerran oltiin kaikista nopein ratsukko. Meidät palkittiin erikseen vielä hyvin positiivisesta ajattelusta ;)

Nyt siis pitäisi keksiä taas joku puku ponille, ehdotuksia? Kommentoikaa villisti vaikkapa tähän blogimerkintän niin katsotaan jos ideoita pystyy toteuttamaan... (:

-Essi

1 kommentti

  1. Voisit olla vaikkapa pääsiästipu kun se pääsiäinenki jo tulee, tai joku julkkis... :D ei tuu nyt muita mielee :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat