keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Erittäin Tylsä Haflinger pellolla

Lauantaina tuli lunta, sunnuntaina oli täydellisen talvinen pakkassää ja maanantaina keli olikin jo plussalla. Vaikka viikonlopun parhaat kuvauskelit jäikin hyödyntämättä, tuli maanantaina vihdoin räpsittyä muutama kuva Winnien juoksutuksesta läheisellä pellolla. Maassa oli sentään lunta, mutta puut olivat jo tylsän mustia. Tämän talvisempia kuvia ei ole kuitenkaan viime talven jälkeen saatu, joten kelvatkoon!

Winnien osalta odotukset olivat korkealla - ensimmäistä kertaa tänä talvena pellolla ja vapaus juosta narun päässä: tästä ei voisi seurata mitään muuta kuin villiä riekkumista ja hyviä kuvia! Tamma päätyi kuitenkin vain hypähtämään muutaman kerran ja laukkaamaan vähän reippaammassa temmossa Maijun ympärillä. Ihan söpöjä kuvia, mutta ei ihan sitä mitä toivoin saavani.  Onneksi talvikelit ovat ennusteiden mukaan palaamassa, joten saadaan ehkä toinenkin mahdollisuus kuvata ponia hangessa.1 kommentti

  1. Kivoja kuvia vaikka ei kauheata riekkumista ollutkaan. Eikös se ole välillä ihan hyväkin, että poni on rauhoittunut vähän? ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat