perjantai 4. maaliskuuta 2016

Viime silauksia Horse Fairiin

Viime viikko on ollut melkoista haipakkaa. On valmistauduttu treenaamalla Horse Fairiin, pesty ja pakattu varusteita, pesty hevosta, hyvästelty Aksua ja oltu Harrin kanssa kuvattavina säähän nähden aivan liian vähissä vaatteissa. Kahteen viimeisimpään palataan vielä myöhemmin postauksissa, kunhan selvitään ensin Horse Fair -viikonlopusta.


Paljon on tehty ja mielestäni hyvin on valmistauduttu messuille lähtöön. Fiilis on hyvä niin omalta kuin Harrinkin osalta; ruuna on liikkunut hyvin ja suoriutunut meiltä vaadittavista tehtävistä mainiosti. Toki voi olla, että Harri heittäytyy esityksessä villiksi tai kipittää jännityksissään kuin mikäkin kirahvi, mutta siitä en aijo ottaa paineita. Onneksi esityksemme on vain leikkimielinen kilpailu, jossa Harri saa taistella ponin pörröisyyttä ja söpöyttä vastaan; tuossa asetelmassa häviö ei voi harmittaa! Just Dressage Knock-out ratsastetaan Horze areenalla lauantaina klo 10.30 ja sunnuntaina klo 10.45. 



Nyt on kutakuinkin kaikki valmista. Ruuna on (toistaiseksi) puhdas, varusteet on pakattu ja aamulla lähdetään aikaisin kohti Helsingin Messukeskusta. Itse odotan messuilta rentoa ja lämmintä fiilistä, tuttujen tapaamista, viihdyttävää ohjelmaa ja monipuolista shoppailtavaa. 

Oletteko te lähdössä messuille, tavataanko Horse Fairissa?

Maiju testaili uutta putkeaan tuossa alkuviikosta, kun ratsastelin Harria läpi lyhyen kaavan mukaan kangilla. Iso kiitos kuvista!










4 kommenttia

  1. Hitsi se on upean näköinen, mikä muskelikaula! :) toivottavasti Helsingissä menee hyvin.

    VastaaPoista
  2. Sunnuntaina ollaan paikalla, täytyy yrittää bongata teidät! :)

    VastaaPoista
  3. Kuinka usein käytät kankia normitreeneissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normaalisti ihan todella harvoin. Joskus tehdään pari päivää peräkkäin enemmän töitä ja jälkimmäisenä päivänä hienosäädetään kangilla. Viimeaikoina olen ratsastanut enemmän kangilla, koska niitä toivottiin käytettävän esityksessä. :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat