tiistai 8. maaliskuuta 2016

Photos by Jaana Vuola

Sain etuoikeuden tutustua valokuvaaja Jaana Vuolaan, joka kuvaa vangitsevia kuvia etenkin eläimistä. Vuolan intohimo ovat erityisesti hevoset, joiden pariin hän kertookin löytävänsä tiensä kameran kanssa aina uudestaan ja uudestaan.

Jaana kertoi ideoistaan ja ajatuksistaan, joiden pohjalta muotoutui suunnitelma kevään aikana toteutettavista kuvauksista. Ensimmäinen kuvauspäivä saatiin sovittua aivan maaliskuun alkuun surkeista keleistä huolimatta; harmaa maisema sulavan lumen kanssa kun ei ole se ihanteellisin tausta valokuville.

Kun näin valmiit kuvat yksi kerrallaan, hyppäsi sydämeni joka kerta yhden ylimääräisen lyönnin. Nämä kuvat ovat hyvin lähellä sydäntäni, pidän niistä aivan valtavasti. Näissä kuvissa minä näen parhaan ystäväni vanhana ja viisaana, samalla myös niin herkkänä rinnallani. Vakaasti tuo kuuma espanjalainen seisoo lähellä viestien luottamusta ja kumppanuutta.

Näissä kuvissa kiteytyy se, mikä alunperinkin minua pienenä ihmisenä kiehtoi hevosissa; se voima, joka voisi halutessaan satuttaa pientä ja heiveröistä, mutta joka päättääkin tehdä yhteistyötä ja ystävystyä.

Luottamus.

Vapaus.

Rauha.

Rakkaus.







Lisää Jaana Vuolan kuvia voi ihastella hänen facebook-sivuillaan sekä instagramissa käyttäjätunnuksella photosby_jaana. Facebook-sivulla on parhaillaan (sunnuntaihin 13.3. asti) mahdollisuus osallistua hevosen tai koiran pääpotretin arvontaan tykkäämällä sivusta!

3 kommenttia

  1. Tuo toisiksi alimmalla rivillä oikealla oleva on suosikkini. Aivan upeita kuvia kaikki! <3

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavia kuvia, ei voi muuta sanoa! Sovit kyllä hyvin yhteen Harrin kanssa ❤❤

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat