torstai 5. toukokuuta 2011

Kulttuuria, kulttuuria!



Käytiin Julin kanssa tänään edustamassa tallia ja seuraa Turun kulttuuripääkaupunki 2011 osatapahtumassa läheisellä koululla. Poni pukeutui tottakai edustavasti pinkkiin ja näytti supersöpöltä seurana olleen poliisihevosen vierellä ;) Ratsastettiin koululle, jossa Juli teki tunnin verran sitä missä se on paras: möllötti ja näytti söpöltä. Hyllas poliisihevosena näytti kevätjuhlaliikkeitä ja tanssi rumpujen tahdissa kun Juli kuolasi tyytyväisenä lasten takeille. Saatiin pointsit poliisilta, Juli oli niin viisas ja rohkea :)

Ponista tykättiin kovasti ja sitä rapsutteli ja harjasi kaikki vauvasta vaariin. Eiköhän Juli ole jatkossakain tallin edustusponi jos sellaista tarvitaan!


Matkat autotien vieressäkin sujui todella hyvin, autoilijatkin käyttäytyi tottakai paremmin kun oli poliisi vierellä. Oltiin menossa mukana siis kaksin kaverin kanssa, ratsastettiin puoliksi kun ei saatukkaan mukaan toista ponia. Toinen ratsasti koululle ja toinen takaisin ja Juli näytti tyytyväiseltä työhönsä, pääsipähän lintsaamaan "oikeista töistä" lasten tunneilla.


Lauantaina on toinen kulttuuritapahtuma läheisellä jalkapallokentällä jossa pelataan samaan aikaan jotain muksujen futisturnauksia. Sinne olisi tarkoitus mennä myös möllöttämään Julin kanssa mikäli se vain irtoaa tunneilta. Jos ei irtoa niin joudutaan ottamaan pieni, ärsyttävä ja laikukas Waltsu, jonka perässä on muutamana kesänä tullut juostua pitkin tallin pihaa sen karattua... En niin kovin mielelläni pyydystäisi pientä lihavaa ponia jalkapalloilijoiden seasta, eli toivotaan että Juli saa luistaa taas töistä. ;)

2 kommenttia

  1. No kato, jos et saa Julia mukaan ja joudut ottaa Waltsun, niin eihän kukaan huomaa jalkapallojen joukosta pientä, lihavaa ja laikukasta ponia ;)

    VastaaPoista
  2. No toi on kyllä ihan totta! Tosin Waltsu voi sitte saada vähän osumaa.... :D

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat