tiistai 24. toukokuuta 2011

Koulukisat ja vauvakuulumisia



Nyt sain kavereilta koulukisakuvat ja latasin videon radasta youtubeen. Ratsastin todella rumasti, olen hirvittävän näköinen kuvissa ja ei se videokaan kaunista katsottavaa ole, mutta poni oli kuitenkin hieno :) Ratana oli siis helppo C 1:2000, josta viime kerralla saatiin 48,5 prosenttia sen jälkeen, kun olin unohtanut tervehtiä kahdesti, poni oli ryöstänyt kahdesti (joista toisella kerralla kouluaidan yli, meni varmaan 4 min aikaa saada poni takaisin radalle...) poni oli kieltäytynyt peruuttamasta ja nosti oikeaan kierrokseen väärän laukan.  Tällä kertaa sujui paljon paremmin, olin ihan yllättynyt hyväksytystä tuloksesta! :) Prosentteja tuli 56,5 ja pisteitä 4 ja 7 väliltä. Tottakai oikeaan kierrokseen nousi taas vasen laukka, se nyt oli tiedosa. Peruutus sujui huonommin kuin verkassa mutta pääasia että peruutusaskeleita kuitenkin tuli. Askeleenpidennyksessä pitkällä sivulla pyysiin jopa vähän liikaa ponia eteen ja Juli nosti laukan, diagonaaleilla kevyessä ravissa taas pidennykset meni tosi nätisti ja niistä saatiin hyvät pisteet ja arvostelutkin.
Sijoituksesta en vielä tiedä kun tuloksia ei ole julkaistu seuran sivuille, mutta tiedän ainakin kaksi ratsukkoa joilla meni huonommin! Saatiin ponin kanssa myös ruusuke kun kaikki osallistujat palkittiin ;)
Tässä linkki youtuben videoon, kun blogger ei tykkää toimia pitkien videoiden kanssa. http://www.youtube.com/watch?v=pBZovVO5rFI&lc=tSPzUU5UAQRCleH_jitqxh32WgfPuIE_r7mXkFo9xl8&feature=inbox

Eilen kävin tallilla kuvaamassa kaverin tuntia ja sattumalta pikku Prinssi Harry ulkoili tarhassaan tunnin verran, sain riehuvasta oripojasta mielettömän söpöjä kuvia ^^ Eilen tuli myös paketti englannista, postailen huomenna uusimmista varustehankinnoista.









Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat