tiistai 12. huhtikuuta 2011

Paska viikko.

Viikko on alkanut huonosti ja jatkunut vielä huonommin ja tulee jatkumaan varmaan vieläkin huonommin jos vaan mahdollista... Maanantaina siis ehdin tallille vasta vähän ennen neljää, eli en päässyt Pojun kanssa maneesiin kun tunnit alkoi jo neljältä. Lähdettiin sitten maastoon, mikä olisi ehkä kannattanut jättää väliin. Ladut oli sulaneet niin että teillä sai jo ratsastaa, eli lähdettiin ilmeisesti suuntaan jossa Poju ei aikaisemmin ollut käynyt. Ponihan pörisi kuin mikä jo ihan vain siksi että valkoisen lumipeitteen alta paljastui paikoittain HUI niiiin pelottavaa ruskeaa maata.. Poni sitten pujotteli niitä lumisia alueita pitkin möllötellen jalkoihinsa ja pöristen kuin mikäkin traktori. Siitähän se riemu sitten vasta ratkesikin kun päästiin sillalle, jonka alla tottakai virtasi sulamisvesistä innostunut joki. Selästä oli tultava alas, mutta sillan yli päästiin ongelmitta. Takaisin selkään -> 200 metriä nätisti -> vastaan tulee iso koira jota Poju päättää lähteä pakoon -> taas alas selästä -> talutetaan koiran ohi -> takaisin selkään. Kyllä otti päähän tuo satulasta laskeutuminen ja takaisin kapuaminen. No eihän siitäkään päästy kuin varmaan alle kilometrin verran kun oli TAAS, jo kolmannen kerran tultava alas kun en jaksanut ponin kanssa tapella selästä käsin. Tällä kertaa tien poikki virtasi n. 5 cm levyinen "puro" johon Poju ilmeisesti kuvitteli hukkuvansa.

Jatkettiin vähän matkaa pidemmälle kun huomasin että eihän ne tiet olleetkaan sulaneet niin kuin joku puhui, eli ei pystynyt laukkaamaan. Metsäänkään ei voinut mennä kun poni vajosi sulavaan lumeen ja pörisi taas. Eli sellainen reissu tuli tehtyä, käyntiä ja vähän ravailua. Otti päähän....


Ja uskokaa tai älkää, torstain estetunti peruuntui jälleen. Ja kun Poju lähtee omistajille kotiin sunnuntaina niin varmaan voi aika suoraan päätellä etten sillä ponilla sitten lopultakaan 2kk yrittämisen jälkeen pääse hyppäämään. Hienoa!  Mitäköhän vielä ? Niin no, sainpahan tekstiviestillä kutsun liikuttamaankin yhtä mukavaa hevosta, mutta arvatkaa vain ehdinkö.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat