sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Tuplasti Winnietä pellolla

Lauantaiksi oli sovittu kuvaustreffit Moonan kanssa. Alunperin pakkasta oli luvattu vain muutama aste, mutta mittari näytti kuitenkin koko aamupäivän -20 astetta. Pakkanen muutti suunnitelmia jonkin verran, kun Moonan piti jättää hyppääminen väliin ja itse en raaskinut kunnon koulutreeniä vääntää poneilla, mutta saatiinpahan kuitenkin hevoset liikutettua ja vihdoin myös vähän talvisempia kuvia kumpainenkin!

Minulla oli tupla-Winnie päivä. Aamulla ratsastelin aikaisin jo Harrin ilman satulaa ja iltapäivällä yhdessä Moonan kanssa tallille suunnatessa ratsastin sekä Winnien että "miniwinnien". Molemmat pörröiset ponit pääsivät ensimmäistä kertaa tänä talvena pellolle.

Pikkuruisempi Winnie oli juuri sopivasti innoissaan; jaksoi vähän innostua, mutta kuitenkin myös keskittyä. Laukkaaminen oli huisin kivaa, mutta käsissä kuitenkin pysyttiin. Pikkuponi sai juuri täydellisen kunnonkohotustreenin; lyhyt mutta tehokas treeni pellolla, joka on pohjana hieman raskaampi kulkea kuin maneesin hiekkapohja.

Isommalla Winniellä olikin himpun verran enemmän ongelmia pysyä pöksyissään. Kiire oli kova eikä kävellä olisi malttanut, saatikka sitten rentoutua ravissa. Päädyin ravailemaan ympyröillä tehden joitakin siirtymisiä, pyrkien siihen että poni jossain vaiheessa hieman hidastaisi ja rentoutuisi. Kun ravi alkoi vihdoin olla lähes normaalia ja ratsastettavaa, päädyin kiittämään ponia fiksusta käytöksestä ja lopettamaan treenin siihen. Ehkä ensi kerralla laukataankin, mikäli poni ei tunnu aivan yhtä paljon kuuraketilta. :)

Jättikiitos kuvista Moonalle!

6 kommenttia

 1. Voi että, PikkuWinnie<3!! Onpas toi vika kuva ihana<3!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja kuvia ja hienosti menette! :)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä niin suloisia! :')

  VastaaPoista
 4. Voi että! Miten en ole sun blogia aiemmin löytäny :o.. Nyt kuitenkin löysin, ja ihastuin tähän :D! Lukijaksi liityin :)! Olin muutes 500 lukija, että onnea niin monesta lukijasta ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiva juttu että löysit tiesi tänne! Toivottavasti viihdyt lukijana. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat