perjantai 17. kesäkuuta 2011



Kävin maanantaina tallilla moikkaamassa ponia, kun alkoi tulla kamalia vierotusoireita poneista. Kipulääkkeiden voimalla reissu sujui ihan hyvin, harjailin Julin käytävällä ja tasoitin sen harjan. Tarkoitus oli lyhentää harjaa kunnolla, mutta ponilla oli kengitys ja harjan leikkaamiseen annettiin armonaikaa 5 minuuttia. Täytyy leikata harja siis joskus toiste paremmalla ajalla, saa nähdä millaisen mallin leikkaan. :)



Näin pikku Prince Harryn taas pitkästä aikaa ja voi hyvänen aika miten varsa oli kasvanut! Viimeksi se oli aivan kirppu emänsä rinnalla, mutta nyt se näyttää jo puolet isommalta kuin viimeksi. Tosin hirmu nopeastihan nuo varsat aluksi aina kasvaa, nyt on karvakin jo vaihtumassa ja takasissa sekä päässä näkyy mustaa karvaa. Saa nähdä minkä värinen oripojasta lopulta tulee! Tässä yhtenä päivänä googlettelin kovasti ja löysin kuvat varsan isovanhemmista, eli Ladyn isästä ja emästä. Tässä kuvat myös niistä.

Lessleys Little Lady, Ladyn emä
Hooten Hollows Austin T, Ladyn isä
Ja vielä vertailun vuoksi S Bar Ps Lady Diana ja varsa "Prince Harry" viikon vanhana

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat